Profi gép profi eredményekkel

Ha már nagyon unja a látszólag eltüntethetetlen pecséteket a kanapén, vagy a porallergia keseríti az életét, akkor nem még több kézi súrolásra és porszívózásra van szüksége, hanem professzionális eszközökre.

A porszívó ugyanis nem éri el a szőnyegek mélyebb rétegeit, ahol nem csak por, de poratkák is élnek. Kevéssé közismert tény, de nem a közönséges por, hanem ezek az élősködők a porallergia fő okozói. A kézi súrolás pedig nem csak fárasztó, de sokszor nem is vezet eredményre, ráadásul károsíthatja is a felületet. Egy profi szőnyegtisztítógép azonban nem csak gyors és kényelmes, de rendkívül hatékony takarítást tesz lehetővé.

Ilyen gép például a Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gép.

Padló- és textiltisztító fej is tartozik hozzá, ezért kiválóan alkalmas kicsi és közepes felületek hatékony és higiénikus megtisztítására.

Az 1 bar permetezési nyomásnak köszönhetően különösen a szőnyegek és kárpitok mélytisztítása jár látványos és lenyűgöző eredményekkel. A gép optimális szűk helyeken való használatra is a keskeny padlófejnek hála. Egy ilyen szerkezet viszont súlyos százezrekbe kerül, ezért a megvásárlása nem túl gazdaságos. Sokkal takarékosabb megoldás a szőnyegtisztítógép bérlés Budapest teljes területén. Az Express Takarítógéptől a szőnyegtisztítógép bérlés Budapest bármelyik kerületében ingyenes házhozszállítással történik.