Ne bízza a véletlenre a lakásfelújítást

Ha végre rászánta magát a lakásfelújításra, minden bizonnyal szeretne rajta a lehető leggyorsabban túlesni, hogy végre megszűnjön otthon a felfordulás, és minden visszatérhessen a régi kerékvágásba.

Természetesen kontár munkát sem szeretne látni senki, ezért mindenképpen ajánlott gondosan kiválasztania a szakembereket, akik otthonában dolgoznak majd, különösen, mivel sok esetben sajnos hamar kiderül, hogy a megbízott kőművesek még a szakember megnevezést sem feltétlenül érdemlik ki. Ne bízza a véletlenre, keresse az Albert Buildert! Szakképzett és elhivatott csapatunk nem fogja a munkálatokat hetekig húzni, nem késünk, mindig a megbeszélt időpontban érkezünk, és munkánk minősége sem hagy kívánnivalót maga után. Biztos lehet benne, hogy amit mi párhuzamosnak szánunk, az valóban párhuzamos lesz, és amit derékszögűnek, az nem lesz sem kevesebb, sem több kilencven foknál.

Amennyiben régen épített ház felújításába kezd, amiben még építésekor homok- és földágyra rakták le a padlót, mindenképpen ajánlott azzal kezdeni a lakásfelújítást, hogy ezt felszedjük és lebetonozzuk. A falazási munkálatokon szintén érdemes mielőbb túlesni, mivel különösen nagy felfordulással és sok porral járnak. Ha két kisebb helyiséget kíván egybenyitni, csapatunk azt is megoldja, természetesen csupán abban az esetben, ha a bontandó falnak nincs statikai szerepe. Nagyobb tereket is elválasztunk válaszfallal, akár gipszkartonból is. A gipszkarton előnye, hogy a munka gyorsabb vele, mint például téglával, illetve kisebb rendetlenséggel jár. A gipszkarton remekül szigetel, és vezetékek elrejtésére is tökéletesen alkalmas. Emellett álmennyezetet is készítünk ebből az anyagból.

A padlózat alatti betonréteg mellett elkészítjük betonból járdáit, kocsibeállóját, de lépcsője építését is ránk bízhatja. A térkő precíz lerakásában is otthon vagyunk, legyen szó akár járdáról, kocsibejáróról vagy grillező teraszról. A sor hosszan folytatható, ráadásul családi házak mellett vállaljuk melléképületek, panellakások és nyaralók felújítását is.

Szolgáltatásaink elérhetőek Veszprémben, a Balaton mentén, Budapesten és környékén, valamint Siófokon és 100 km-es körzetében. Kérje ingyenes felmérésünket, hogy konkrét árajánlatot adhassunk!