Szépülj éjjelente is Nottevittel

Mai modern, rohanó világunkban az alváshiány rendkívül elterjedt, és számtalan oka lehet.

Okozhatja egy késő esti, nehéz vacsora, időjárási frontok, túl sok koffein vagy bizonyos gyógyszerek mellékhatása is lehet, de a leggyakoribb előidézője a stressz.
Amennyiben az alváshiány hosszabb ideig fennáll, komoly egészségügyi problémák léphetnek fel, mint például depresszió, keringési betegségek, magas vérnyomás vagy akár szívroham. Mivel a tested leginkább az éjszakai alvás során regenerálódik, a kevés vagy rossz minőségű alvás előbb-utóbb a bőröd állapotán is meglátszik.

Ennek oka, hogy ha keveset alszol, szervezeted több kortizolt termel. A kortizol, avagy a stresszhormon magasabb szintje miatt csökken a kollagén mennyisége, ami a bőr rugalmasságát és feszességét adja. Emiatt a ráncok elmélyülnek, megjelennek a szem körüli sötét karikák és a bőr fakóbb, petyhüdtebb lesz.

Sokan fordulnak a szintetikus altatókhoz álmatlanság ellen, azonban ennek is megvan a maga veszélye.

Az altatók gyakran okoznak függőséget, emellett használatuk járhat nappali fáradtsággal, gyengeséggel, fejfájással, szédüléssel, nyugtalansággal vagy vérnyomáscsökkenéssel is.

A Nottevit Beauty Sleep kapszula ezzel szemben nem okoz függőséget, de megszünteti az esti stresszt, és elősegíti a nyugodt alvást. Természetes, minőségi összetevői, mint a komló toboz kivonat, a macskagyökér és a golgotavirág egymás hatását erősítve biztosítják a nyugodt éjszakákat.
Ezen felül a Nottevit Beauty Sleep kapszula éjjelente belülről táplálja a bőrt értékes bőrtápláló összetevőinek segítségével.