Trendi és olcsó is a rongyszőnyeg

A rongyszőnyeg kifejezés hallatán talán kevesek lelkesednek, mivel jellemzően egy ódivatú, csíkos és ízléstelen színvilágú futó jelenik meg sok ember lelki szemei előtt, amik egykoron a panelek előszobáiban mindenütt jelen voltak.

Azonban itt az ideje elfelejteni ezt a sztereotípiát, ugyanis a Szőnyeg Katalógus webáruházban található rongyszőnyegek mindegyike modern és színes darab, ami a manapság divatos rusztikus vagy vintage stílussal is összhangban van; remekül mutathat folyosón, konyhában vagy fürdőszobában. Sőt, akár egy szoba összhatását is feldobhatja egy vidám színösszeállítású rongyszőnyeg, amennyiben találsz a berendezéshez passzoló darabot. És miért is ne találnál a Szőnyeg Katalógus széles kínálatában? Akár kockás, akár csíkos vagy visszafogott bézs illene otthonod stílusához, nálunk biztosan megvásárolhatod.

Mindenképp meg kell említeni, hogy a rongyszőnyeg megvásárlása nem fogja kiüríteni a családi kasszát, ugyanis rendkívül kedvező áron elérhetőek.

Strapabíróságuknak és könnyen tisztíthatóságuknak nincs velük sok gond. Számos pontja van a lakásoknak, ahová érdemes gondosan szőnyeget választani, ugyanis bizonyos típusok kényesek, és nem igazán bírják a gyűrődést. Rongyszőnyeg esetében ettől nem kell tartani; korábban is említett strapabíróságának köszönhetően az előszobába is ideálisak. Egy puha, vastagabb pamut rongyszőnyeg a gyerekszobába is remek ötlet, mivel kényelmes rajta játszani, továbbá kis méretének köszönhetően a gyerekek is könnyedén áthelyezhetik oda, ahová épp szeretnék. Amennyiben az előszobába szánjuk, de minél kevesebbszer szeretnénk kimosni, érdemes apróbb mintásat, esetleg sötétebb árnyalatú darabot választani, mivel így kevésbé látványosak rajta a sáros, poros cipőnyomok. Hasonló rongyszőnyegajánlott a konyhába is, ugyanis a jellegzetes, konyhai foltok egy világos szőnyegen sokkal jobban meglátszanak. Ezzel szemben egy vidám, színes és mintás rongyszőnyeg remekül tudja ellensúlyozni egy helyiség sötétebb berendezéseit, vagy feldobja az összhatást, ha a bútorok esetleg egyszínűek.

Sokan allergiásak a műszálas dolgokra, így számukra különösen ideálisak a Szőnyeg Katalógus rongyszőnyegei, mivel ezek mindegyike természetes alapanyagból, pamutból készült.

Viszonylag alacsony árának köszönhetően a rongyszőnyeg népszerű berendezési tárgynak számít a olyan helyeken, ahol ritkábban járunk, mint például nyaralókban, hétvégi házakban vagy akár albérletben is. Ha főbérlőként adjuk ki a lakást, néhány rongyszőnyeg segítségével könnyedén és olcsón feldobhatjuk az összképet.

A rongyszőnyeget a közelmúltban számos lakberendezési magazin emlegette korunk szőnyeg trendjei között, ami nem véletlen: nem csupán gazdaságos megoldása a rideg, csupasz padló elfedésének, de a megfelelően kiválasztott darab szó szerint bármelyik otthon színfoltja lehet.

A Szőnyeg Katalógus a legcsinosabb, trendi szőnyegekkel és állandóan változó akciókkal vár, nézz be minél előbb, és minél gyakrabban!